logo

koszyk (0) o łącznej wartości: 0,00 zł

top2 top3 top4 top5 top6 top7 top8 top9 top10 top11

belka Katalog » Chłodzenie cieczą » Czujniki temperatury belka2

Szukaj produktów:


Zaawansowane wyszukiwanie

Wybierz producenta

Kategorie produktów:

przerwa
przerwa
przerwa
przerwa
przerwa
przerwa
przerwa
przerwa
przerwa
przerwa
przerwa
przerwa
przerwa
przerwa
przerwa
przerwa
przerwa
przerwa
przerwa
przerwa
przerwa
przerwa
przerwa
przerwa
przerwa
przerwa
przerwa
przerwa
przerwa
przerwa
przerwa
przerwa
przerwa
przerwa

Porównywarka
Wybierz produkty do porównania
Rabaty:



Płatności:







Informacje o produkcie
Kliknij aby zobaczyć zdjęcie w oryginalnej wielkości
Phobya czujnik temperatury w korku G1/4" - czarny matowy
Producent: Phobya
Dostępność: Czas realizacji orientacyjnie 5 dni roboczych
Dostępna ilość:
Gwarancja: 24 miesiące
Technical specifications:
Material: brass black matt
Measuring accuracy: approx. 0.3K (precision measurement possible)
Cable: 2-pin plug with approx. 50cm cable
Resistance 10KOhm
Upper diameter: 18mm
Upper length: 8mm
Total length: 30mm
Thread length: 10mm
Lower sensor length: 12mm
Diameter sensor: bottom 6mm, 2nd step 7mm


Cena: 40,40 zł
Ilość

Pomimo dołożenia wszelkich starań aby publikowane w witrynie informacje były aktualne nie gwarantujemy, że dane nie zawierają uchybień lub błędów.

W przypadku jakichkolwiek wątpliwości, przed podjęciem decyzji prosimy o kontakt z handlowcem poprzez telefon: (71)307-15-99, 509-244-753 lub poprzez e-mail: info@angela.pl

Galeria


Dodaj Komentarz
Ocena

Zapytaj o szczegóły
Imię i nazwisko:
E-mail:
Twoje pytanie:
Wpisz kod widoczny na obrazku:
weryfikator

Zakupione razem:
Length: 2m, Thickness: 3mm (under pressure compressible to only 1mm), Width: 12mm


Szybki kontakt:
sklep@angela.pl
2513028
8603076
71-307-15-99
509-244-753

Koszyk:
Twój koszyk jest pusty

Zapraszamy na FB :



Przechowalnia
Brak produktów w przechowalni
Bestsellery:

Podgląd zamówienia:

Aby sprawdzić status zamówienia wpisz jego unikalny numer

Najczęściej oglądane:

Inne: